MOSTRA GASTRONÒMICA DE L’OLI I LA TÒFONA

 En Uncategorized

L’Ajuntament de Bellaguarda i juntament amb els productors alimentaris del nostre poble estem treballant en la organització de la 3a Mostra Gastronòmica de l’Oli i la Tòfona.

Bellaguarda és un petit poble ubicat a les Garrigues Altes, una terra agrícola, de sabors, de paisatges impressionants, on històricament hem estat un lloc ric i fèrtil amb gran diversitat i riquesa de producció agroalimentària que es cultiva, s’elabora, o es produeix per petits empresaris.

La qualitat i la proximitat són dos dels millors atributs per definir aquests productes.

Els pagesos de Bellaguarda, tots a una, produeixen un oli d’oliva verge extra d’arbequina de qualitat excepcional, ho fan compaginant la passió per la tradició al camp, amb la tecnologia més avançada. Pagesos de Bellaguarda també han estat pioners en la plantació de tòfona a la zona de les Garrigues.

Des de Bellaguarda també volem contribuint a promoure els productes del territori  organitzant per tercera vegada una Mostra Gastronòmica de l’Oli i la Tòfona que comptarà amb un espai de mercat i cuina de proximitat, que celebrarem el diumenge 20 de febrer.

La jornada iniciarà amb un esmorzar popular, tastos d’oli i visites a la cooperativa del Camp de Bellaguarda. Continuarà amb la inauguració de l’Espai Mercat de productes de proximitat, i l’Espai Gastronòmic on es comptarà amb diferents Show Cookings de l’oli i la tòfona.

El programa també comptarà amb demostracions de gossos tofonaires, tallers infantils i un vermut musical amb Street Food de proximitat.

Entrades Recents

Deixa un Comentari

Contacte

Si vols contactar de manera ràpida amb l'Ajuntament, omple aquest formulari amb la teva consulta.

No poden llegir? Canvia el text. captcha txt

Començar a escriure i premeu Enter per cercar