Els municipis de les Garrigues Altes obren el procés per a contractar un jove en practiques durant sis mesos

 En Uncategorized

L’Ajuntament de Bellaguarda, sol·licitant en nom dels municipis de les Garrigues Altes, ha rebut un subvenció per la convocatòria de contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil. Aquest Programa, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu,  busca millorar l’ocupabilitat dels joves, permetent l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.

El perfil requerit pels municipis de les Garrigues és un tècnic de desenvolupament local que doni suport  a la implementació d’accions i activitats conjuntes entre els municipis de les Garrigues Altes en l’àmbit de desenvolupament local i promoció econòmica. Tot i que en particular es busca un persona amb perfil per treballar les següents línies de treball/projectes:

• Foment de la planificació de l’espai forestal, donant suport a la creació d’Associació de
Propietaris Forestal, la seva dinamització, cerca de línies d’ajuts, etc.
• Gestió i dinamització de l’Obrador Agroalimentari Garrigues Altes, Viver d’Empreses
Agroalimentàries.

Els candidats i candidates han de complir diversos requisits per accedir a les ofertes de feina, entre elles estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya, tenir entre 16 i 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a més de ser demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Així mateix, caldrà que tinguin un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior, o bé, un altre títol oficialment reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat.

Entrades Recents

Deixa un Comentari

Contacte

Si vols contactar de manera ràpida amb l'Ajuntament, omple aquest formulari amb la teva consulta.

No poden llegir? Canvia el text. captcha txt

Començar a escriure i premeu Enter per cercar